Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16396
Назва: Зошит для практичних та лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Ключові слова: організація ресторанного господарства
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Опис: Зошит для практичних та лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 242 “Туризм” денної форми навчання / уклад. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 32 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16396
Розташовується у зібраннях:Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зошит для практичних і лаб ОРГ 2018.pdfметодичні вказівки1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.