Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398
Назва: | Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне |
Автори: | Челябієва, В. М. Гаврик, М. В. |
Ключові слова: | нетрадиційна сировина |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Chernihiv: Desna Polygraph |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами. |
Опис: | Гаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398 |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Челябієва В. Використання..pdf | 52,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.