Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398
Назва: Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне
Автори: Челябієва, В. М.
Гаврик, М. В.
Ключові слова: нетрадиційна сировина
Дата публікації: 2017
Видавництво: Chernihiv: Desna Polygraph
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження у доповіді є використання нетрадиційної сировини, а саме яблучних насіннєвих камер з насінням, у складі карамельної маси. Мета роботи – розробка рецептури льодяникової карамелі шляхом введення порошку яблучних насіннєвих камер з насінням як біологічно активного інгредієнта, що забезпечує приємний яблучний смак, пористу структуру та біологічну цінність готової продукції за рахунок збагачення мінералами та пектиновими речовинами.
Опис: Гаврик, М. Використання порошку з кісточок яблук у приготуванні льодяникової карамелі та праліне / М. Гаврик, В. Челябієва // Natural Resources of Border Areas under a Changing Climate : мaterials of the International scientific conference (Chernihiv, 27-29 September 2017). – Chernihiv: Desna Polygraph, 2017. – С. 32 - 33
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16398
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: доповіді, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Челябієва В. Використання..pdf52,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.