Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.contributor.authorГаврик, М. В.-
dc.date.accessioned2018-05-17T12:07:06Z-
dc.date.available2018-05-17T12:07:06Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/16400-
dc.descriptionЧелябієва, В. М. Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Научные труды SWorld. – Выпуск 48. Том 1. – Иваново : Научный мир, 2017.- С. 42 - 46en_US
dc.description.abstractВ роботі розглянута перспектива використання у харчових технологіях яблучних насіннєвих камер з насінням, які отримують як побічний продукт при виробництві чіпсів. Показано, що насіннєві камери яблук багаті на вітамін С, β-каротин, пектин, елементи Кальцій, Магній, Ферум, Йод. Порошок, отриманий з яблучних насіннєвих камер, може бути використаний для розробки харчових продуктів оздоровчого призначення.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherИваново: Научный мирen_US
dc.subjectяблучні насіннєві камериen_US
dc.subjectпорошокen_US
dc.subjectмакроелементиen_US
dc.subjectмікроелементиen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.subjectпектинen_US
dc.titleВикористання порошку яблучних кісточок у харчових технологіяхen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Челябієва. Гаврик.pdf408,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.