Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Челябієва, В. М. | - |
dc.contributor.author | Гаврик, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-17T12:07:06Z | - |
dc.date.available | 2018-05-17T12:07:06Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16400 | - |
dc.description | Челябієва, В. М. Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях / В. М. Челябієва, М. В. Гаврик // Научные труды SWorld. – Выпуск 48. Том 1. – Иваново : Научный мир, 2017.- С. 42 - 46 | en_US |
dc.description.abstract | В роботі розглянута перспектива використання у харчових технологіях яблучних насіннєвих камер з насінням, які отримують як побічний продукт при виробництві чіпсів. Показано, що насіннєві камери яблук багаті на вітамін С, β-каротин, пектин, елементи Кальцій, Магній, Ферум, Йод. Порошок, отриманий з яблучних насіннєвих камер, може бути використаний для розробки харчових продуктів оздоровчого призначення. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Иваново: Научный мир | en_US |
dc.subject | яблучні насіннєві камери | en_US |
dc.subject | порошок | en_US |
dc.subject | макроелементи | en_US |
dc.subject | мікроелементи | en_US |
dc.subject | вітаміни | en_US |
dc.subject | пектин | en_US |
dc.title | Використання порошку яблучних кісточок у харчових технологіях | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Челябієва В. М.: наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Челябієва. Гаврик.pdf | 408,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.