Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16404
Назва: Зошит для лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.130104 “Туризм” денної форми навчання
Автори: Алєшугіна, Н. О.
Ключові слова: організація ресторанного господарства
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Опис: Зошит для лабораторних робіт з дисципліни “Організація ресторанного господарства” для студентів спеціальності 6.130104 “Туризм” денної форми навчання / укл. Н. О. Алєшугіна. – Чернігів : ЧНТУ, 2014. – 44 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16404
Розташовується у зібраннях:Алєшугіна Н. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лабораторні роботи1.pdfметодичні вказівки1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.