Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16421
Назва: Консалтинг як нетрадиційна послуга банків
Інші назви: Консалтинг как нетрадиционная услуга банков
Consulting as non-traditional banking service
Автори: Поліщук, Є. А.
Дубина, П. В.
Паплик, В. В.
Ключові слова: банки
консалтинг
класифікація банківських послуг
нетрадиційні банківські послуги
банки
консалтинг
классификация банковских услуг
нетрадиционные банковские услуги
banks
consulting
classification of banking services
non-traditional banking services
Дата публікації: 2017
Видавництво: Чернігів : Чернігівський національний технологічний університет
Серія/номер: ;№ 2 (3)
Короткий огляд (реферат): У статті представлені результати дослідження, що стосуються розвитку консалтингу як нетрадиційної послуги банків. Для зручності аналізу банки було поділено на групи державних і приватних банків; вітчизняних та зарубіжних банків. Було з’ясовано, що державні банки, як і приватні, однаковою мірою намагаються надавати консалтингові послуги. Банки з іноземним капіталом, на відміну від вітчизняних, надають ширший спектр консалтингових послуг. Вітчизняні банки зосереджені, в основному, у консалтингу у сфері фінансових інвестицій. А банки з іноземним капіталом розповсюджують свою діяльність у секторі реальних інвестицій. Зважаючи на глобальні тенденції розвитку було розроблено відповідні рекомендації. Вони стосувалися розбудови консалтингових послуг як у банківській сфері загалом, так і на рівні кожного банку зокрема. Рекомендації стосуються змін у стратегії банків, їх участі у розвитку ринку консалтингових послуг на рівні з іншими організаціями, що функціонують на ринку консалтингу, запровадження дворівневої системи консалтингової послуг у банку, започаткування в навчального консультування банками. Зазначені заходи сприятимуть розширенню клієнтської бази банків, розвитку фінансової грамотності індивідуальних клієнтів, покращенню якості кредитного портфеля банків та зміцненню відносин між клієнтами та банками.
Опис: Поліщук, Є. А. Консалтинг як нетрадиційна послуга банків / Є. А. Поліщук, П. В. Дубина, В. В. Паплик // Фінансові дослідження. – 2017. – № 2 (3).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16421
Розташовується у зібраннях:Фінансові дослідження. — 2017. — №2 (3)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліщук, Дубина, Паплик.pdf181,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.