Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16901
Назва: Господарське процесуальне право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів напряму підготовки «Правознавство»
Автори: Апанасенко, К. І.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання для підготовки студентів до семінарських занять має на меті допомогти студентам опанувати правила господарського судочинства системно, зорієнтувати в системі господарського процесуального права, його джерелах і допомогти опрацьовувати належним чином відповідне законодавство й навчальну та наукову літературу з метою його засвоєння. За результатами вивчення дисципліни студенти повинні не тільки оволодіти теоретичними знаннями, а й практичними навичками застосування норм господарського процесуального законодавства.
Опис: Господарське процесуальне право : метод. вказівки до семінар. занять для студентів напряму підгот. «Правознавство» / уклад. К. І. Апанасенко. – Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ, 2018. – 86 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16901
Розташовується у зібраннях:Апанасенко К. І.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Господарське процесуальне право. .pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.