Апанасенко К. І.: навчально-методичні видання : [20] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Правові засади державного регулювання господарської діяльності : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальної навчально-дослідної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право»Апанасенко, К. І.
2023Тенденції судового та позасудового вирішення правових спорів : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальної навчально-дослідної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 081 «Право»Апанасенко, К. І.
2023Тенденції судового та позасудового вирішення правових спорів : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 081 «Право»Апанасенко, К. І.
2023Господарські договори : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи д ля здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 081 "Право"Апанасенко, К. І.
2023Особливості розгляду окремих категорій цивільних та господарських справ : методичні вказівки до семінарських (практичних) з анять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право" освітньо професійної програми "Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)"Апанасенко, К. І.
2022Правові основи діяльності Європейського суду з прав людини : методичні вказівки до семінарських занять та виконання самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 Право освітньо-професійної програми “Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)”Апанасенко, К. І.
2022Господарське право : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право»Апанасенко, К. І.; Шпомер, А. І.
2022Господарське право (особлива частина) : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» У 2-х частинах Частина 2Апанасенко, К. І.; Шпомер, А. І.
2021Господарські процесуальні документи : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Апанасенко, К. І.
2021Право : методичні вказівки до проходження технологічної практики у судових органах для здобувачів вищої освіти усіх форм навчання спеціальності 081 "Право" ОПП «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Керноз, Н. Є.; Апанасенко, К. І.
2021Господарське процесуальне право : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять для студентів спеціальності 081 "Право"Апанасенко, К. І.
2021Практика ЄСПЛ в цивільних та адміністративних справах : методичні вказівки до семінарських занять для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право"Апанасенко, К. І.
2020Господарське процесуальне право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 081 "Право"Апанасенко, К. І.
2020Господарське право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 081 «Право» освітньо-професійних програм «Правове забезпечення підприємницької діяльності», “Цивільна та господарська юстиція” (у 2-х частинах). Частина 1.Апанасенко, К. І.; Шпомер, А. І.
2020Господарське право : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальної навчально-дослідної роботи студентами денної форми навчання спеціальності 081 "Право" освітньо-професійних програм “Правове забезпечення підприємницької діяльності”, “Цивільна та господарська юстиція”Апанасенко, К. І.; Шпомер, А. І.
2020Акціонерне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 "Право" освітньо-професійної програми «Правове забезпечення підприємницької діяльності»Апанасенко, К. І.; Барабаш, А. Г.
2020Господарське процесуальне право : методичні вказівки до самостійної роботи та виконання індивідуальної навчально-дослідної роботи студентами денної форми навчання спеціальності 081 "Право"Апанасенко, К. І.
2019Господарське право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 081 «Право»Апанасенко, К. І.; Шпомер, А. І.
2018Господарське процесуальне право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів напряму підготовки «Правознавство»Апанасенко, К. І.
2018Господарське право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів напряму підготовки 6.030401 «Правознавство» спеціалізацій "Цивільне та господарське право" та "Правове забезпечення підприємницької діяльності"Апанасенко, К. І.; Шпомер, А. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20