Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16930
Назва: Застосування uml для моделювання та проектування інформаційних систем : методичні вказівки до лабораторного практикуму з дисципліни „Об’єктно-орієнтований аналіз та проектування‖ для студентів напряму підготовки 123 "Комп’ютерна інженерія"
Автори: Акименко, А. М.
Богдан, І. В.
Посадська, А. С.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Проектування інформаційних систем завжди починається з визначення мети проекту. Основне завдання будь-якого успішного проекту полягає в тому, щоб на момент запуску системи і протягом всього часу її експлуатації можна було забезпечити: необхідну функціональність системи і ступінь адаптації до умов її функціонування, що постійно змінюються; необхідну пропускну здатність системи; необхідний час реакції системи на запит; безвідмовну роботу системи; простоту експлуатації і підтримки системи; необхідну безпеку. Проектування інформаційних систем охоплює три основні області: проектування об'єктів даних, які будуть реалізовані в базі даних; проектування програм, екранних форм, звітів, які будуть забезпечувати виконання запитів до даних; облік конкретного середовища або технології, а саме: топології ме- режі, конфігурації апаратних засобів, використовуваної архітектури (файл-сервер або клієнт-сервер), паралельної обробки, розподіленої обробки даних і т.ін. В реальних умовах проектування - це пошук способу, який задовольняє вимогам функціональності системи засобами наявних технологій з урахуванням заданих обмежень.
Опис: Застосування uml для моделювання та проектування інформаційних систем : метод. вказівки до лаб. практикуму з дисципліни „Об’єктно-орієнтований аналіз та проектування" для студентів напряму підгот. 123 "Комп’ютерна інженерія / уклад.: А. М. Акименко, І. В. Богдан, А. С. Посадська. - Чернігів : ЧНТУ, 2018. - 37 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16930
Розташовується у зібраннях:Богдан І. В.: навчально-методичні видання
Богдан І. В.: навчально-методичні видання
Акименко А. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.