Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/16998
Назва: | Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Частина 2 |
Автори: | Гуменюк, О. Л. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Опис: | Технологія харчових виробництв. Переробка м’яса. Переробка овочів і фруктів. Виробництво вина : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології". Ч. 2/ уклад. О. Л. Гуменюк. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 111 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/16998 |
Розташовується у зібраннях: | Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія харчових виробництв.Ч.2.pdf | 4,27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.