Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17141
Назва: Оптимізаційні методи та моделі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів усіх форм навчання галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"
Автори: Садчикова, І. В.
Тарасенко, А. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Мета даних методичних вказівок – надати студентам допомогу в кращому засвоєнні курсу «Оптимізаційні методи та моделі», поглибити теоретичні знання, що набуті під час прослуховування лекцій, сформувати необхідні практичні навички з підготовки та обґрунтування рішень, пов’язаних з побудовою та розв’язком оптимізаційних задач за допомогою математичних методів.
Опис: Оптимізаційні методи та моделі : метод. вказівки до практич. занять та самост. роботи студентів усіх форм навчання галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / Уклад.: І. В. Садчикова, А. В. Тарасенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17141
Розташовується у зібраннях:Тарасенко А. В.: навчально-методичні видання
Садчикова (Cидоренко) Ірина Володимирівна
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Опт. метод. и мод. Практ. раб..pdf516,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.