Тарасенко А. В.: навчально-методичні видання : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Бюджетування на підприємстві : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Кальченко, О. М.; Тарасенко, А. В.
2023Фінансове планування у бізнесі : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Кальченко, О. М.; Тарасенко, А. В.
2023Фінанси підприємств : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»Тарасенко, А. В.; Тарасенко, О. О.; Кальченко, О. М.
2018Оптимізаційні методи та моделі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів усіх форм навчання галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Садчикова, І. В.; Тарасенко, А. В.
2018Оптимізаційні методи та моделі : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» усіх форм навчанняСадчикова, І. В.; Тарасенко, А. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5