Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17339
Назва: Земельне право : методичні вказівки та тестові завдання до самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізацій «Цивільне та господарське право»; «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)»; «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»; «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»
Автори: Барабаш, А. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення навчальної дисципліни «Земельне право» є опанування студентами теоретичних знань у сфері правового регулювання земельних відносин в Україні; вироблення у студентів навичок аналітичного мислення на основі аналізу положень нормативних актів у галузі земельного законодавства та практичних ситуацій; підготовка студентів до практичної діяльності у сфері застосування положень земельного законодавства, вирішення земельних спорів. Міждисциплінарні зв’язки навчальної дисципліни «Земельне право» з іншими дисциплінами полягають у тому, що: 1) «Земельне право» викладається після засвоєння студентами таких навчальних дисциплін, як «Теорія держави і права», «Конституційне право України», «Римське приватне право», «Цивільне право», «Адміністративне право»; 2) «Земельне право» є необхідною передумовою для вивчення «Аграрного права», «Лісового права», «Водного права».
Опис: Земельне право : метод. вказівки та тест. завдання до самост. роботи для студентів спец. 081 «Право» спеціалізацій «Цивільне та господарське право»; Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)»; «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»; «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)» / уклад. А. Г. Барабаш. – Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ, 2019. – 86 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17339
Розташовується у зібраннях:Барабаш А. Г.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Земельне право .pdf923,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.