Барабаш А. Г.: навчально-методичні видання : [12] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Правове регулювання земельної реформи : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 081 «Право» другого (магістерського) рівняБарабаш, А. Г.
2022Екологічне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»Барабаш, А. Г.
2022Правове регулювання охорони довкілля : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»Барабаш, А. Г.
2022Аграрне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»Барабаш, А. Г.
2021Міжнародне приватне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право»Барабаш, А. Г.
2020Міжнародне приватне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Барабаш, А. Г.
2020Акціонерне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 "Право" освітньо-професійної програми «Правове забезпечення підприємницької діяльності»Апанасенко, К. І.; Барабаш, А. Г.
2019Міжнародне приватне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності»Барабаш, А. Г.
2019Земельне право : методичні вказівки та тестові завдання до самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності»Барабаш, А. Г.
2019Земельне право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності»Барабаш, А. Г.
2019Земельне право : методичні вказівки та тестові завдання до самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізацій «Цивільне та господарське право»; «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)»; «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»; «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Барабаш, А. Г.
2019Земельне право : методичні вказівки до семінарських занять для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізацій «Цивільне та господарське право»; «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)»; «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»; «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)»Барабаш, А. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 12 з 12

Перегляд