Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17347
Назва: Програмний захист інформації : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів напряму підготовки (спеціальність) 6.170103 "Управління інформаційною безпекою", 125 «Кібербезпека»
Автори: Усов Я. Ю., /
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Завданнями вивчення навчальної дисципліни є: засвоєння основних відомостей з принципів побудови та функціонування руйнівних програмних засобів, за допомогою яких здійснюється несанкціонований доступ до програмного забезпечення; оволодіння принципами побудови та способами застосування основних програмних та програмно-апаратних засобів захисту програмного забезпечення та іншої інформації в комп'ютерних системах в практичній діяльності; оволодіння методами комплексного підходу з метою використання відповідного програмного забезпечення в системах захисту інформації.
Опис: Програмний захист інформації : метод. вказівки до виконання розрах.-граф. роботи для студентів напряму підгот. (спец.) 6.170103 "Управління інформаційною безпекою", 125 «Кібербезпека» / уклад. Я. Ю. Усов. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17347
Розташовується у зібраннях:Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Програмний захист інформації_. .pdf223,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.