Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703
Назва: | Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів |
Автори: | Денисова, Н. М. Кузьменко, Л. А. |
Ключові слова: | лактулоза діабетичні хлібобулочні вироби |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є вивчення впливу лактулози на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів. |
Опис: | Денисова, Н. М. Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів // Н. М. Денисова, Л. А. Кузьменко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 31-33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Денисова Н. М. 31-33.pdf | 116,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.