Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorКузьменко, Л. А.-
dc.date.accessioned2019-05-29T09:13:14Z-
dc.date.available2019-05-29T09:13:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/17703-
dc.descriptionДенисова, Н. М. Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів // Н. М. Денисова, Л. А. Кузьменко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 31-33.en_US
dc.description.abstractМетою дослідження є вивчення впливу лактулози на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectлактулозаen_US
dc.subjectдіабетичні хлібобулочні виробиen_US
dc.titleДослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробівen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Денисова Н. М. 31-33.pdf116,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.