Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703
Назва: Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів
Автори: Денисова, Н. М.
Кузьменко, Л. А.
Ключові слова: лактулоза
діабетичні хлібобулочні вироби
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є вивчення впливу лактулози на технологічний процес і якість хлібобулочних виробів.
Опис: Денисова, Н. М. Дослідження використання лактулози в технології виробництва діабетичних хлібобулочних виробів // Н. М. Денисова, Л. А. Кузьменко // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 31-33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17703
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Денисова Н. М. 31-33.pdf116,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.