Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПротченко, О. І.-
dc.contributor.authorКорольов, О. О.-
dc.date.accessioned2019-05-29T10:38:47Z-
dc.date.available2019-05-29T10:38:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/17713-
dc.descriptionПротченко, О. І. Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна / О. І. Протченко, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 51-52.en_US
dc.description.abstractМетою досліджень було встановлення якості хліба у разі заміни частини пшеничного борошна продуктом переробки льону.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectхлібen_US
dc.subjectлляне борошноen_US
dc.titleРозробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошнаen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протченко О. І. 51-52.pdf99,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.