Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713
Назва: Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна
Автори: Протченко, О. І.
Корольов, О. О.
Ключові слова: хліб
лляне борошно
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було встановлення якості хліба у разі заміни частини пшеничного борошна продуктом переробки льону.
Опис: Протченко, О. І. Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна / О. І. Протченко, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 51-52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протченко О. І. 51-52.pdf99,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.