Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713
Назва: | Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна |
Автори: | Протченко, О. І. Корольов, О. О. |
Ключові слова: | хліб лляне борошно |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було встановлення якості хліба у разі заміни частини пшеничного борошна продуктом переробки льону. |
Опис: | Протченко, О. І. Розробка технології та вивчення властивостей хлібобулочних виробів із застосуванням лляного борошна / О. І. Протченко, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 51-52. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17713 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Протченко О. І. 51-52.pdf | 99,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.