Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Морозова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Корольов, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-29T11:10:14Z | - |
dc.date.available | 2019-05-29T11:10:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722 | - |
dc.description | Морозова, Н. В. Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту / Н. В. Морозова, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 52-54. | en_US |
dc.description.abstract | Метою досліджень було виявлення впливу цукрозамінника сорбітолу на властивості бісквітного тіста і якість готового напівфабрикату. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : ЧНТУ | en_US |
dc.subject | органолептичні та фізико-хімічної показники | en_US |
dc.subject | сорбіт | en_US |
dc.subject | бісквітне тісто | en_US |
dc.title | Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Морозова Н. В. 52-54.pdf | 117,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.