Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМорозова, Н. В.-
dc.contributor.authorКорольов, О. О.-
dc.date.accessioned2019-05-29T11:10:14Z-
dc.date.available2019-05-29T11:10:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/17722-
dc.descriptionМорозова, Н. В. Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту / Н. В. Морозова, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 52-54.en_US
dc.description.abstractМетою досліджень було виявлення впливу цукрозамінника сорбітолу на властивості бісквітного тіста і якість готового напівфабрикату.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : ЧНТУen_US
dc.subjectорганолептичні та фізико-хімічної показникиen_US
dc.subjectсорбітen_US
dc.subjectбісквітне тістоen_US
dc.titleПокращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбітуen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозова Н. В. 52-54.pdf117,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.