Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722
Назва: Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту
Автори: Морозова, Н. В.
Корольов, О. О.
Ключові слова: органолептичні та фізико-хімічної показники
сорбіт
бісквітне тісто
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень було виявлення впливу цукрозамінника сорбітолу на властивості бісквітного тіста і якість готового напівфабрикату.
Опис: Морозова, Н. В. Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту / Н. В. Морозова, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 52-54.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозова Н. В. 52-54.pdf117,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.