Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722
Назва: | Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту |
Автори: | Морозова, Н. В. Корольов, О. О. |
Ключові слова: | органолептичні та фізико-хімічної показники сорбіт бісквітне тісто |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було виявлення впливу цукрозамінника сорбітолу на властивості бісквітного тіста і якість готового напівфабрикату. |
Опис: | Морозова, Н. В. Покращення органолептичних та фізико-хімічних показників борошняних кондитерських виробів з використанням сорбіту / Н. В. Морозова, О. О. Корольов // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем (КЗЯТПС – 2018) : матеріали тез доповідей VІІІ міжнар. наук.- практ. конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) : у 2-х т.– Чернігів : ЧНТУ, 2018. – Т. 2. – С. 52-54. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/17722 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Чернігів , 10–12 травня 2018 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Морозова Н. В. 52-54.pdf | 117,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.