Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/17834
Назва: Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості
Автори: Салюк – Кравченко, О. О.
Ключові слова: корпоративне управління
підприємства харчової промисловості
економічна ефективність
корпоративні відносини
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): У статті узагальнено підходи до ефективності корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості. У процесі дослідження особливостей корпоративного управління підприємств харчової промисловості визначено, що розвиток корпоративних відносин в Україні значною мірою гальмується також на мікрорівні як наслідок надмірної концентрації мажоритарного капіталу, відсутньої або неефективної дивідендної політики, нехтування принципами корпоративного управління. Проблемними питаннями, що потребують поглибленого дослідження та вирішення, є: формування ефективних систем стратегічного і поточного регулювання корпоративних відносин, подолання внутрішніх управлінських конфліктів, створення ефективних механізмів прийняття рішень та розвиток корпоративної культури.
Опис: Салюк – Кравченко, О. О. Ефективність корпоративного менеджменту підприємств харчової промисловості / О. О. Салюк – Кравченко // Проблеми і перспективи економіки та управління - 2018. № 3 (15). С. 90-102.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/17834
Розташовується у зібраннях:№3(15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdfСтаття519,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.