Нікітенко Є. В.: навчально-методичні видання : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Аналіз функціонування локальних обчислюваних мереж : методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни "Комп’ютерні мережі" для студентів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"Риндич, Є. В.; Зайцев, С. В.; Нікітенко, Є. В.
2018Аналіз функціонування локальних обчислюваних мереж: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Комп’ютерні мережі"для студентів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"Риндич, Є. В.; Зайцев, С. В.; Нікітенко, Є. В.
2013Цифрова обробка сигналів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Цифрова обробка сигналів та передача даних" для студентів напряму підготовки 6.050102 "Комп’ютерна інженерія"Зайцев, С. В.; Риндич, Є. В.; Нікітенко, Є. В.
2013Телекомунікаційні системи і технології. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни "Телекомунікаційні системи і технології" для студентів напряму підготовки 6.050102 "Комп’ютерна інженерія"Зайцев, С. В.; Риндич, Є. В.; Нікітенко, Є. В.
2014Телекомунікаційні системи і технології. Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни "Телекомунікаційні системи і технології" для студентів напряму підготовки 6.050102 "Комп’ютерна інженерія"Зайцев, С. В.; Риндич, Є. В.; Нікітенко, Є. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5