Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/16979
Назва: Аналіз функціонування локальних обчислюваних мереж: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Комп’ютерні мережі"для студентів спеціальності 123 "Комп'ютерна інженерія"
Автори: Риндич, Є. В.
Зайцев, С. В.
Нікітенко, Є. В.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичне видання призначене для початкового знайомства зі стеком протоколів TCP/IP, а також із взаємодією міжмережевого протоколу з несучими мережами, в тому числі, з мережами, побудованими за технологією Ethernet. Запропонований цикл лабораторних робіт допоможе студентам засвоїти базові навики з конфігурування мережевих інтерфейсів та пристроїв, діагностики мережі, роботі з мережевими аналізаторами.
Опис: Аналіз функціонування локальних обчислюваних мереж: метод. вказівки до виконання лабор. робіт з дисц. "Комп’ютерні мережі" для студентів спец.123 "Комп'ютерна інженерія"/ уклад. Є. В. Риндич, С. В. Зайцев, Є. В. Нікітенко. – Чернігів : ЧНТУ, 2018. – 47 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/16979
Розташовується у зібраннях:Зайцев С. В.: навчально-методичні видання
Нікітенко Є. В.: навчально-методичні видання
Риндич Є. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналіз функ. локал.обчисл. мереж..pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.