Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробівБуяльська, Н. П.; Костенко, І. А.; Литвиненко, О. О.
2020Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробівБуяльська, Н. П.; Негай, В. О.
2020Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратахЮщенко, Н. Ф.; Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.
2020Екологічні проблеми експлуатації металоконструкцій в грунтіРичка, Б. В.; Костенко, І. А.; Буяльська, Н. П.
2021Аналіз ринку лікарських рослин України як перспективної сировини харчової промисловостіМартиненко, О. С.; Буяльська, Н. П.
2021Вплив глутамату натрію на організм людиниСапега, Б. Ю.; Буяльська, Н. П.
2021Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначенняГуща, І. А.; Буяльська, Н. П.
2021Проблеми забрудення водного басейну Чернігівської областіДерев'янко, М. В.; Буяльська, Н. П.