Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
МАТЕРІАЛИ КОНФЕРЕНЦІЙ
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі 2023
Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Вплив висівок амаранту на хлібопекарські властивості сировини при виробництві хлібобулочних виробів
Буяльська, Н. П.
;
Костенко, І. А.
;
Литвиненко, О. О.
2020
Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів
Буяльська, Н. П.
;
Негай, В. О.
2020
Дослідження вмісту важких металів у харчоконценратах
Ющенко, Н. Ф.
;
Буяльська, Н. П.
;
Денисова, Н. М.
2020
Екологічні проблеми експлуатації металоконструкцій в грунті
Ричка, Б. В.
;
Костенко, І. А.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Аналіз ринку лікарських рослин України як перспективної сировини харчової промисловості
Мартиненко, О. С.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Вплив глутамату натрію на організм людини
Сапега, Б. Ю.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Використання ячмінного борошна в технології хлібобулочних виробів діабетичного призначення
Гуща, І. А.
;
Буяльська, Н. П.
2021
Проблеми забрудення водного басейну Чернігівської області
Дерев'янко, М. В.
;
Буяльська, Н. П.
Перегляд
Автор
2
Костенко, І. А.
1
Гуща, І. А.
1
Денисова, Н. М.
1
Дерев'янко, М. В.
1
Литвиненко, О. О.
1
Мартиненко, О. С.
1
Негай, В. О.
1
Ричка, Б. В.
1
Сапега, Б. Ю.
1
Ющенко, Н. Ф.
.
далі >
Тема
3
хлібобулочні вироби
2
сировина
1
амарант
1
важки метали
1
виробництво
1
водний басейн
1
глутамат натрію
1
грунт
1
дослідження
1
діабет
.
далі >
за датою випуску
4
2021
3
2020
1
2019