Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22801
Назва: Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів
Автори: Буяльська, Н. П.
Негай, В. О.
Ключові слова: цедра
цитрусові плоди
виробництво
хлібобулочні вироби
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: розробка технології пшеничного хліба збагаченого складу з використанням цитрусових волокон.
Опис: Буяльська, Н. П. Використання цедри цитрусових плодів у виробництві хлібобулочних виробів / Н. П. Буяльська, В. О. Негай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 352-353.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22801
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
352-353 Буяльська Н. П..pdfНаукова доповідь221,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.