Дипломні роботи освітнього ступеня магістр : [2283] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 2283
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Головні стовбурові шкідники соснових насаджень філії «Ніжтнське лісове господарство» ДП «Ліси України»Шумяк, Р. М.
2023Шляхи реформування лісового господарства України. Світовий досвід управління державними лісамиЧерняк, І. А.
2023Розробка схеми досліду по знищенню інвазійного виду Робінія звичайна (Robinia pseudoakacia) у лісових культурах сосни звичайної філії «Новгород-Сіверське лісове господарство ДП «Ліси України»Пушкар, С. А.
2023Стан та шляхи підвищення продуктивності соснових насаджень Сорокошицького лісництва філії «Чернігівське лісове господарство» ДП «Ліси України»Обабко, В. В.
2023Проект вдосконалення виробництва лісового садивного матеріалу в розсаднику філії «Чернігівське лісове господарство» ДП «Ліси України»Музика, В. М.
2023Дослідження санітарного стану соснових насаджень та заходи щодо його покращення в Слобідському дослідному лісництві ДП «Новгород-Сіверська ЛНДС»Музика, А. М.
2023Вплив підкорового соснового клопа (Aradus cinnamomeus Panzer.) на ріст та розвиток Сосни звичайної в ПСП «Злагода»Мищенко, А. О.
2023Аналіз структури та видового складу захисних лісосмуг та догляд за ними в СК «Нива»Мазурок, В. І.; Ревенок, В. І.
2023Проект біотехнічних заходів в Чернігівському відділенні МРП Чернігівської облорганізації УТМР на 2024-2028 рокиЛюлько, А. С.; Помазан, П. М.
2023Шляхи вдосконалення лісовідновлення і лісорозведення в ДП «Сновськрайагролісгосп» на засадах екологічно орієнтованого лісівництваЛихошерст, А. В.; Хоменко, О. В.
2023Дослідження динаміки чисельності жуків-короїдів хвойних дерев, фенологічні особливості їхнього розвитку, шкідливість та заходи з боротьби з ними в Слобідському дослідному лісництві ДП «Новгород-Сіверська ЛНДС»Лапа, О. М.
2023Проект створення лісових культур Сосни звичайної з використанням природного поновлення в філії «Корюківське лісове господарство» ДП «Ліси України»Корогод, О. М.; Литвин, О. М.
2023Проект лісових культур сосни звичайної на 2024 рік сновського лісництва у філії «Корюківське ЛГ» ДП «Ліси України»Комісаренко, Д. М.
2023Вплив пожеж на лісові насадження в ДП "Ріпкирайагролісгосп"Коваленко, П. А.
2023Удосконалення технологій вирощування садивного матеріалу Сосни звичайної із закритою кореневою системою в філії «Чернігівське лісове господарство»Журавський, Д. О.; Карамеля, Р. М.
2023Вдосконалення проведення рубок догляду в соснових насадженнях середнього віку в філії «Чернігівське лісове господарство» ДП «Ліси України»Єрмоленко, В. І.; Бачурний, В. М.
2023Проект створення культур Сосни звичайної в ДП «Ріпкирайагролісгосп»Дорош, А. І.; Полоз, В. М.
2023Вплив лісокультурних заходів на стан та продуктивність лісових культур Сосни звичайної в ДП «Ріпкирайагролісгосп»Даниленко, Г. В.
2023Вдосконалення технології проріджень і прохідних рубок в лісових насадженнях філії «Корюківське лісове господарство» ДП «Ліси України»Білий, В. М.
2023Вдосконалення технології рубок догляду в ДП «Ріпкирайагролісгосп»Станкевич, О. Т.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 2283