Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29857
Назва: Проект вдосконалення виробництва лісового садивного матеріалу в розсаднику філії «Чернігівське лісове господарство» ДП «Ліси України»
Інші назви: Project for improving the production of forest planting material in the nursery of the branch "Chernihiv Forestry Enterprise" of the State Enterprise "Forests of Ukraine"
Автори: Музика, В. М.
Ключові слова: сіянець
саджанець
лісовий розсадник
садивний матеріал
сівозміна
seedling
sapling
forest nursery
planting material
crop rotation
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Для задоволення потреб в садивному матеріалу було розроблено проект лісового розсадника для філії «Чернігівське лісове господарство» ДП Ліси України». Також у роботі наведено кліматичні умови регіону та ґрунти, проаналізовано досвід вирощування садивного матеріалу в господарстві. Актуальність створення високопродуктивного лісового розсадника, розробленого відповідно до останніх досягнень у лісовому господарстві, є ключовою темою в сучасності. У ході дослідження автором було обґрунтовано та розраховано лісовий розсадник на науковій основі з оптимальною площею та організаційною структурою.
Опис: Музика, В. М. Проект вдосконалення виробництва лісового садивного матеріалу в розсаднику філії «Чернігівське лісове господарство» ДП «Ліси України» : випускна кваліфікаційна робота : 205 "Лісове господарство" / В. М. Музика ; керівник роботи К. М. Кудряшова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2023. – 57 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29857
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Музика В.М.-магістр-2023.pdfдиплом1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.