Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18316
Назва: Правові засади публічної служби в Україні : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньої програми «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності» денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр»
Автори: Селецький, О. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Основне завдання вивчення навчальної дисципліни «Правові засади публічної служби в Україні» полягає у тому, щоб ознайомити здобувачів вищої освіти з діючою системою публічної служби в Україні, а також з основними положеннями нормативно-правових актів, які є фундаментом її функціонування.
Опис: Правові засади публічної служби в Україні : метод. вказівки до семінар. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 081 «Право», освіт. програми «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності» ден. форми навчання освіт. ступеня «Бакалавр» / уклад. О. В. Селецький. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18316
Розташовується у зібраннях:Селецький О. В.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Правові засади публічної служби в Україні..pdf408,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.