Селецький О. В.: навчально-методичні видання : [6] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Судова медицина та судова психіатрія : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Селецький, О. В.
2023Право : методичні вказівки з навчальної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Селецький, О. В.
2020Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в органах місцевої влади та самоврядування для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 081«Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)» освітнього ступеня «бакалавр»Селецький, О. В.
2019Правові засади публічної служби в Україні : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітньої програми «Трудове право та правове забезпечення управлінської діяльності» денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр»Селецький, О. В.
2017Право : методичні рекомендації щодо виконання та оформлення випускної кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеню "магістр", спеціальності 081 "Право"Рудик, В. А.; Хименко, О. А.; Селецький, О. В.
2014Трудове право. Методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.030401 «Правознавство», спеціалізації «Господарське право» денної форми навчанняСелецький, О. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 6 з 6