Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18410
Назва: Міжнародне приватне право : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності»
Автори: Барабаш, А. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення навчальної дисципліни «Міжнародне приватне право» є опанування студентами теоретичних знань у сфері правового регулювання міжнародних невладних відносин з іноземним елементом; застосування колізійного методу правового регулювання; вироблення у студентів навичок аналітичного мислення на основі аналізу положень нормативних актів у галузі міжнародного приватного права та практичних ситуацій; підготовка студентів до практичної діяльності у сфері застосування положень міжнародного приватного права.
Опис: Міжнародне приватне право : метод. вказівки до семінар. занять та самост. роботи для студентів спец. 081 «Право» спеціалізації «Правове забезпечення підприємницької діяльності» / уклад.: А. Г. Барабаш. – Чернігів : ННІ права і соціальних технологій ЧНТУ, 2019. – 120 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18410
Розташовується у зібраннях:Барабаш А. Г.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міжнародне приватне право..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.