Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18430
Назва: Звільнення від кримінальної відповідальності та покарання : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»
Автори: Сенченко, Н. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Основне завдання самостійної роботи студентів – сформувати вміння поглиблювати власні знання шляхом особистого пошуку і формування інтересу до творчого підходу при опрацюванні навчального матеріалу з дисципліни, а також вміння користуватися рекомендованою літературою, міжнародно-правовими нормами, аналізувати прочитане у вигляді тез, конспекту, рефератів.
Опис: Звільнення від кримінальної відповідальності та покарання : метод. вказівки до семінар. занять та самост. роботи для здобувачів вищ. освіти ден. форми навчання спец. 081 «Право» освіт.-проф. програми "Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)" / уклад. Н. М. Сенченко. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. – 57 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18430
Розташовується у зібраннях:Сенченко Н. М.: навчально-методичні видання
Юридичні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Звільнення від кримінальної відповідальності та покарання..pdf747,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.