Сенченко Н. М.: навчально-методичні видання : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Навчальна практика в судових і правоохоронних органах, адвокатурі та установах судової експертизи : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2024Кримінальне процесуальне право : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2024Навчальна практика в судових і правоохоронних органах, адвокатурі та установах судової експертизи : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2023Актуальні проблеми досудового розслідування : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2023Виробнича практика : методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2022Актуальні проблеми досудового розслідування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 081 "Право" освітньо-професійна програма "Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)"Сенченко, Н. М.; Целуйко, М. Ф.
2022Актуальні проблеми досудового розслідування : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 081 "Право" освітньо-професійна програма "Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)"Сенченко, Н. М.
2022Актуальні проблеми досудового розслідування : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" за спеціальністю 081 "Право" освітньо-професійна програма "Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)"Сенченко, Н. М.; Целуйко, М. Ф.
2021Виробнича програма практики : методичні вказівки для підготовки магістрів спеціальності 081 «Право», освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)Сенченко, Н. М.
2021Кримінальний процес : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність», галузь знань, 26 "Цивільна безпека"Сенченко, Н. М.
2020Кримінальний процес : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальність 262 «Правоохоронна діяльність», галузь знань 26 "Цивільна безпека", юридичний факультетСенченко, Н. М.
2020Навчальна практика : методичні вказівки з проходження навчальної практики в судових та правоохоронних органах для підготовки здобувача вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2020Виробнича практика : методичні вказівки до проходження виробничої практики в судових та правоохоронних органах для здобувача вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)Сенченко, Н. М.
2020Кримінальне процесуальне право та криміналістика : методичні рекомендації для підготовки і складання кваліфікаційного комплексного іспиту для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня бакалавр спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура) денної та заочної форм навчанняСенченко, Н. М.
2019Звільнення від кримінальної відповідальності та покарання : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2019Особливі порядки кримінального провадження : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання спеціальності 081 «Право» освітньо-професійної програми Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)»Сенченко, Н. М.
2019Право : методичні вказівки до проходження навчальної практики в судових та правоохоронних органах для підготовки бакалаврів спеціальності 081 «Право», спеціалізації «Кримінальна юстиція (Суд. Прокуратура. Адвокатура)Сенченко, Н. М.
2015Кримінальне процесуальне право. Методичні вказівки до семінарських занять для студентів напряму підготовки 6.030401 «Правознавство»Сенченко, Н. М.
2015Кримінальне процесуальне право. Методичні вказівки до семінарських занять для студентів напряму підготовки 6.130102 «Соціальна робота»Сенченко, Н. М.
2015Кримінальне процесуальне правоСенченко, Н. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22