Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/18929
Назва: Активізація міжнародного туризму в Україні
Автори: Бабенко, М. Л.
Ключові слова: міжнародний туризм
туристичні підприємства
туристична галузь
туризм
нормативно-правова база
політична ситуація
нестабільна економічна ситуація
розвиток
індустрія
сфера
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі приділена основна увага дослідженню теоретичних та практичних засад та інструментів активізації міжнародного туризму в Україні, пошук інноваційних складових організації туризму та виявлення перспектив залучення інвестицій шляхом модернізації туристичної галузі. Проаналізувавши статистичні дані України було виявлено основні проблеми економічної діяльності України. Надано практичні рекомендації щодо реалізації потенціалу міжнародного туризму в Україні за рахунок змін законодавчої бази, створення стартапів та інноваційних технологій. Досліджено проблеми розвитку економічної діяльності та виявлено шляхи подолання проблем розвитку. Дипломна робота містить такі розділи: • Історія міжнародного туризму, його сутність та аналіз чинників, що впливають на розвиток туризму; • Аналіз сучасного стану міжнародного туризму в Україні; • Модернізація та стратегія розвитку туристичного потенціалу України. У процесі роботи зроблені висновки до кожного розділу та загальний висновок.
Опис: Бабенко, М. Л. Активізація міжнародного туризму в Україні : магістерська робота : 242 Туризм / М. Л. Бабенко ; керівник роботи Безуглий І. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2019. – 95 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/18929
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР Бабенко 2019.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.