Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/18930
Назва: | Бізнес – планування роботи закладу ресторанного господарства |
Автори: | Багрицька, Д. І. |
Ключові слова: | бізнес-планування заклад ресторанного господарства ресторанний заклад кафе ринок ресторанних послуг споживачі концепція проект кредитування ефективність |
Дата публікації: | 2019 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження випускної кваліфікаційної роботи виступає процедура бізнес-планування підприємницької діяльності. Мета випускної кваліфікаційної роботи полягає в огляді і узагальненні теоретичних та методологічних засад та особливостей бізнес-планування в ресторанному господарстві, а також обґрунтування комерційної доцільності існування новоствореного проекту, його конкурентоспроможності та затребуваності на ринку ресторанних послуг. Завданнями випускної кваліфікаційної роботи є: ознайомлення з теорією бізнес-планування закладів ресторанного господарства; визначення особливостей бізнес-планування в ресторанному бізнесі; обґрунтувати найбільш доцільних методів та методик бізнес-планування; дослідження конкурентного середовища та аналіз ринку попиту; розробка маркетингової стратегії закладу РГ; обґрунтування фінансово-економічної доцільності організації ресторану;планування діяльності новоствореного ресторанного закладу; передбачення заходів, щодо підвищення ефективності реалізації бізнес-плану. |
Опис: | Багрицька, Д. І. Бізнес-планування роботи закладу ресторанного господарства : магістерська робота : 242 Туризм / Д. І. Багрицька ; керівник роботи Алєшугіна Н. О. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра туризму. – Чернігів, 2019. –101 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/18930 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВКР Багрицкая 2019.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.