Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19011
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабич, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T08:49:52Z | - |
dc.date.available | 2020-02-20T08:49:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19011 | - |
dc.description | Бабич, О. О. Аналіз асортименту вина та винних напоїв та організація торгівлі на прикладі магазина «Метро» м. Чернігів : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / О. О. Бабич ; керівник роботи Денисенко Т. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2019. – 74 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета дипломної роботи – розробка рекомендацій стосовно поліпшення асортименту вина і винних напоїв та організації торгівлі ними компанії Метро в місті Чернігові. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання: проаналізувати ринок вина та винних напоїв в Україні; вивчити особливості формування асортименту товарів на підприємствах торгівлі; дослідити організацію торгівлі компанії Метро; проаналізувати асортимент вин та винних напоїв компанії Метро; оцінити ефективність організації торгівлі винами та винними напоями компанії Метро; дослідити якість вина, що реалізується в магазині «Метро» м. Чернігів; визначити шляхи покращення організації торгівлі винами компанії; розробити напрями оптимізації асортименту вин та винних напоїв магазину Метро; запропонувати напрями вдосконалення збутової та цінової політики; Об’єкт дослідження – асортимент вина і винних напоїв та організація торгівлі магазину «Метро» м. Чернігів. Предмет дослідження – процес формування асортименту вина і винних напоїв та ефективність організації торгівлі. Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні органолептичні, фізико-хімічні, соціологічні, анкетного опитування та математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій. Практична значущість: результати досліджень, отримані при виконанні дипломної роботи рекомендовані до впровадження на даному підприємстві. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | асортимент вина | en_US |
dc.subject | вино | en_US |
dc.subject | торгівля | en_US |
dc.subject | організація торгівлі | en_US |
dc.subject | винни напої | en_US |
dc.subject | компанія Метро | en_US |
dc.subject | якість вина | en_US |
dc.subject | оптимізація асортименту | en_US |
dc.subject | цінова політика компанії | en_US |
dc.title | Аналіз асортименту вина та винних напоїв та організація торгівлі на прикладі магазина «Метро» м. Чернігів | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабич О.О._ магістр_2019.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.