Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19011
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабич, О. О.-
dc.date.accessioned2020-02-20T08:49:52Z-
dc.date.available2020-02-20T08:49:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19011-
dc.descriptionБабич, О. О. Аналіз асортименту вина та винних напоїв та організація торгівлі на прикладі магазина «Метро» м. Чернігів : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / О. О. Бабич ; керівник роботи Денисенко Т. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2019. – 74 с.en_US
dc.description.abstractМета дипломної роботи – розробка рекомендацій стосовно поліпшення асортименту вина і винних напоїв та організації торгівлі ними компанії Метро в місті Чернігові. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити такі завдання:  проаналізувати ринок вина та винних напоїв в Україні;  вивчити особливості формування асортименту товарів на підприємствах торгівлі;  дослідити організацію торгівлі компанії Метро;  проаналізувати асортимент вин та винних напоїв компанії Метро;  оцінити ефективність організації торгівлі винами та винними напоями компанії Метро;  дослідити якість вина, що реалізується в магазині «Метро» м. Чернігів;  визначити шляхи покращення організації торгівлі винами компанії;  розробити напрями оптимізації асортименту вин та винних напоїв магазину Метро;  запропонувати напрями вдосконалення збутової та цінової політики; Об’єкт дослідження – асортимент вина і винних напоїв та організація торгівлі магазину «Метро» м. Чернігів. Предмет дослідження – процес формування асортименту вина і винних напоїв та ефективність організації торгівлі. Методи дослідження – стандартні та загальноприйнятні органолептичні, фізико-хімічні, соціологічні, анкетного опитування та математико-статистичної обробки експериментальних даних з використанням сучасних комп’ютерних технологій. Практична значущість: результати досліджень, отримані при виконанні дипломної роботи рекомендовані до впровадження на даному підприємстві.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectасортимент винаen_US
dc.subjectвиноen_US
dc.subjectторгівляen_US
dc.subjectорганізація торгівліen_US
dc.subjectвинни напоїen_US
dc.subjectкомпанія Метроen_US
dc.subjectякість винаen_US
dc.subjectоптимізація асортиментуen_US
dc.subjectцінова політика компаніїen_US
dc.titleАналіз асортименту вина та винних напоїв та організація торгівлі на прикладі магазина «Метро» м. Чернігівen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабич О.О._ магістр_2019.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.