Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19015
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДовженко, Д. Є.-
dc.date.accessioned2020-02-20T09:28:07Z-
dc.date.available2020-02-20T09:28:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19015-
dc.descriptionДовженко, Д. Є. Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємства на регіональному ринку барних послуг на прикладі «Credo Rest Bar» м. Чернігів : магістерська робота : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Д. Є. Довженко ; керівник роботи Соломаха І. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2019. – 78 с.en_US
dc.description.abstractМетою дипломної роботи є дослідження асортименту алкогольних напоїв, їх якості і організації діяльності за для удосконалення роботи бару «Credo Rest Bar» (ТОВ «ТМ КРЕДО») та підвищення його конкурентоспроможності в умовах ринкових відносин. Методи досліджень - структурно-логічний аналіз, статистичний аналіз, органолептичний метод, узагальнення, математично-статистичний аналіз, анкетування, експертне оцінювання, економіко-математичні методи. Розкриті теоретичні засади оцінювання конкурентоспроможності та якості барного обслуговування. Представлена оргaнізaційно-економічнa характеристика підприємства, структурa тa хaрaктеристикa aсортименту, оргaнізaція обслуговувaння споживaчів та анaліз чинників, що впливaють нa якість обслуговувaння у бaрі «Credo Rest Bar». Представлено результати дослідження конкурентоспроможності бaрних послуг м. Чернігів, розробкa тa обґрунтувaння плaну підвищення конкурентоспроможності бaру «Credo Rest Bar».en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectбарen_US
dc.subjectбарні послугиen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectкоктейльen_US
dc.subjectякість обслуговуванняen_US
dc.titleРезерви підвищення конкурентоспроможності підприємства на регіональному ринку барних послуг на прикладі «Credo Rest Bar» м. Чернігівen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Довженко Д.Є._ магістр_2019.pdf1,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.