Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Пакувальні матеріали і тара : методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2021Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2021Мікробіологія : методичні вказівки до самостійного засвоєння дисципліни та виконання контрольних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2021Технологія зберігання товарів : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2019Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»Денисенко, Т. М.
2014Оцінювання відповідності. Методичні вказівки до практичних занять та виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»Дудла, І. О.; Денисенко, Т. М.; Гаценко, С. В.
2019Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Денисенко, Т. М.
2014Основи наукових досліджень Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» усіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2014Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».Денисенко, Т. М.
2013Товарознавство. Харчові продукти (частина 1). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво”Денисенко, Т. М.