Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Денисенко Тетяна Миколаївна
Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 20.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Пакувальні матеріали і тара : методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2021
Харчові продукти : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2021
Мікробіологія : методичні вказівки до самостійного засвоєння дисципліни та виконання контрольних робіт для здобувачів вищої освіти напряму підготовки 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2021
Технологія зберігання товарів : методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти першого освітнього рівня «бакалавр» для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» всіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2019
Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»
Денисенко, Т. М.
2014
Оцінювання відповідності. Методичні вказівки до практичних занять та виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Дудла, І. О.
;
Денисенко, Т. М.
;
Гаценко, С. В.
2019
Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Денисенко, Т. М.
2014
Основи наукових досліджень Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» усіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2014
Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».
Денисенко, Т. М.
2013
Товарознавство. Харчові продукти (частина 1). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво”
Денисенко, Т. М.
Перегляд
Автор
4
Ганєєва Т.В.
4
Соломаха, І. В.
4
Іванова, Н. В.
1
Гаценко, С. В.
1
Дудла, І. О.
Тема
2
товарознавство
1
наукові дослідження
1
оцінювання відповідності
за датою випуску
14
2020 - 2024
6
2013 - 2019