Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Денисенко Тетяна Миколаївна
Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»
Денисенко, Т. М.
2014
Оцінювання відповідності. Методичні вказівки до практичних занять та виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»
Дудла, І. О.
;
Денисенко, Т. М.
;
Гаценко, С. В.
2019
Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Денисенко, Т. М.
2014
Основи наукових досліджень Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» усіх форм навчання
Денисенко, Т. М.
2014
Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».
Денисенко, Т. М.
2013
Товарознавство. Харчові продукти (частина 1). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво”
Денисенко, Т. М.
Перегляд
Автор
6
Денисенко, Т. М.
1
Гаценко, С. В.
1
Дудла, І. О.
Тема
2
товарознавство
1
наукові дослідження
1
оцінювання відповідності
за датою випуску
2
2019
3
2014
1
2013