Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Харчові продукти. Жирові товари : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів циклу професійної підготовки бакалавра за освітньо-професійною програмою для спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»Денисенко, Т. М.
2014Оцінювання відповідності. Методичні вказівки до практичних занять та виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво»Дудла, І. О.; Денисенко, Т. М.; Гаценко, С. В.
2019Мікробіологія : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів усіх форм навчання за освітньо-професійною програмою 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Денисенко, Т. М.
2014Основи наукових досліджень Методичні вказівки та завдання для самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» усіх форм навчанняДенисенко, Т. М.
2014Товарознавство. Харчові продукти (частина 2). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво».Денисенко, Т. М.
2013Товарознавство. Харчові продукти (частина 1). Методичні вказівки до виконання циклу лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.030510 „Товарознавство і торговельне підприємництво”Денисенко, Т. М.