Ганєєв Т. Р.: навчально-методичні видання : [11] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Адитивні технології : навчальний посібникГанєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Петренко, І. О.
2023Інженерна геологія та основи механіки ґрунтів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Руденко, М. М.
2023Програмний комплекс ANSYS : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання» (освітній ступінь магістр)Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Ганєєв, Т. Р.; Нагорна, І. В.
2021Обстеження, випробування та експлуатація будівель і споруд : навчальний посібникКорзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Болотов, М. Г.
2021САПР у будівництві. Частина 1 : SketchUp : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Барбаш, М. І.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.
2021Інноваційні інженерно-будівельні технології. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженеріяГанєєв, Т. Р.
2021Сучасні системи життєзабезпечення об’єктів будівництва : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія", освітньо-професійною програмою "Будівництво та цивільна інженерія"Ганєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.; Барбаш, М. І.
2019Технічна механіка рідини і газу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г. П.; Ганєєв, Т. Р.; Болотов, М. Г.
2013Газотермічна обробка матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів за напрямом підготовки 6.050504 "Зварювання"Ганєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.
2013Контроль якості та технічна діагностика зварних конструкцій. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів за напрямом підготовки 6.050504 "Зварювання"Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Ганєєв, Т. Р.
2014Спеціальні методи зварювання. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів за напрямом підготовки 6.050504 «Зварювання»Ганєєв, Т. Р.; Болотов, М. Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 11 з 11