Литвиненко В. М.: навчально-методичні видання : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Право : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» першого (бакалаврського) рівня денної та заочної форм навчанняЛитвиненко, В. М.; Шестак, Л. В.
2023Проблеми публічного та приватного права : методичні вказівки до семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 ПРАВО другого (магістерського) рівня вищої освітиЛитвиненко, В. М.
2021Кадрове діловодство : методичні вказівки до проведення семінарських (практичних) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право" першого (бакалаврського) рівня вищої освітиЛитвиненко, В. М.
2021Організаційно-правової засади надання безоплатної правової допомоги : методичні вказівки до проведення практичних (семінарських) занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (доопрацьовані)Литвиненко, В. М.
2021Право : методичні вказівки для написання курсових робіт для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 081 «Право», освітньо-професійні програми «Цивільна та господарська юстиція (Суд. Нотаріат. Правова допомога)», «Адміністративна юстиція (Суд. Публічна адміністрація та антикорупційні органи)», денної та заочної форм навчанняШестак, Л. В.; Литвиненко, В. М.; Пузирний, В. Ф.
2020Трудове право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 262 "Правоохоронна діяльність"Литвиненко, В. М.
2019Право : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Правові засади соціального та пенсійного страхування в Україні» для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 «Право», освітня програма «Правове регулювання підприємницької діяльності»Рудик, В. А.
2019Організаційно-правової засади надання правової допомоги : методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 081 "Право"Литвиненко, В. М.
2018Соціальні послуги, що надаються окремим категоріям осіб : конспект лекції з дисципліни “Право соціального обслуговування” для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.130102 "Соціальна робота"Литвиненко, В. М.
2014Право соціального обслуговування. Методичні вказівки до проведення семінарських занять для студентів напряму підготовки 6.130102 «Соціальна робота» денної форми навчанняЛитвиненко, В. М.
2014Право соціального забезпечення. Методичні вказівки до проведення семінарських занять для студентів напряму підготовки 6.030508 „Фінанси і кредит та 6.030505 „Управління персоналом та економіка праці денної форми навчанняЛитвиненко, В. М.
2014Право соціального забезпечення зарубіжних країн. Методичні вказівки до проведення семінарських занять та самостійної роботи для студентів спеціальності 8.03040101 «Правознавство» освітньо-кваліфікаційного рівня: «магістр» денної форми навчанняЛитвиненко, В. М.; Денисенко, К. В.
2016Право соціального обслуговування. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів напряму підготовки 6.030401 “Правознавство” спеціалізації «Трудове право та право соціального забезпечення» всіх форм навчання ступеня вищої освіти «бакалавр»Литвиненко, В. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13