Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Підвищення харчової цінності хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівБуяльська, Н. П.; Гуменюк, О. Л.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.
2011Безпека праці та промислова санітарія: курс охорони праці для студентів інженерно-економічного напряму підготовкиТкачук, К. Н.; Гуменюк, О. Л.; Бивойно, Т. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.; Ткачук, К. К.; Буяльська, Н. П.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки довиконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Челябієва, В. М.; Денисова, Н. М.
2022Технологія води та водопідготовки харчових виробництв : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»Буяльська, Н. П.; Денисова, Н. М.; Челябієва, В. М.