Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/19458
Назва: | Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" заочної форми навчання |
Автори: | Гуменюк, О. Л. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Опис: | Технологія жирів та жирозамінників : тексти лекцій для студентів спец. 181 "Харчові технології" заоч. форми навчання / уклад. О. Л. Гуменюк. - Чернігів : ЧНТУ, 2020. - 130 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/19458 |
Розташовується у зібраннях: | Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологія жирів та жирозамінників.pdf | 5,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.