Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19524
Назва: Організація обліку та аналіз доходів і витрат основної діяльності підприємства (на матеріалах КП «Чернігівводоканал» ЧМР)
Інші назви: Organization of accounting and analysis of income and expenses of the main activity of the enterprise (based on the materials of KP "Chernihivvodokanal" of the CMR)
Автори: Желдак, М. М.
Ключові слова: облік доходів і витрат
аналіз доходів і витрат
облікова політика
організація обліку
структура доходів
удосконалення організації обліку
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою випускної кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних положень, а також розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення організації обліку та аналізу доходів і витрат основної діяльності. У першому розділі розглядаються економічна сутність та класифікація доходів і витрат основної діяльності підприємства, порядок аналізу та обліку доходів і витрат основної діяльності підприємств, нормативно-правове забезпечення обліку та контролю доходів і витрат підприємств. У другому розділі розкривається характеристика стану галузі житловокомунального господарства в місті Чернігові; аналіз фінансово-господарської та організаційно-управлінської діяльності КП «Чернігівводоканал»; особливості організації обліку доходів і витрат КП «Чернігівводоканал». У третьому розділі обґрунтовано пріоритетні напрямки удосконалення аналізу та контролю за доходами i витратами на КП «Чернігівводоканал»; шляхи удосконалення організації облiку доходiв i витрат на КП «Чернiгiвводоканал» За результатами дослідження сформульовані висновки щодо економічної сутності організації обліку та аналізу доходів і витрат основної діяльності підприємства. Одержані результати можуть бути використані для підвищення ефективності діяльності КП «Чернігівводоканал, удосконалення обліку та аналізу доходів і витрат основної діяльності підприємства.
Опис: Желдак, М. М. Організація обліку та аналіз доходів і витрат основної діяльності підприємства (на матеріалах КП «Чернігівводоканал» ЧМР): автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 Облік і оподаткування / М. М. Желдак ; керівник роботи Шестаковська Т. Л ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2019. – 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19524
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat-zheldak.pdfавтореферат339,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.