Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19527
Назва: Організація обліку, аналіз та аудит на підприємствах малого бізнесу (на матеріалах ТОВ «Кондитерська фабрика «Десна»)
Автори: Лисак, К. В.
Ключові слова: суб’єкти малого бізнесу
облік
аналіз
аудит
критерії
балансова вартість активів
чисельність персоналу
обсяг чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг)
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Визначені методичні підходи до віднесення підприємств до суб’єктів малого бізнесу та порядок формування ними фінансової звітності в Україні, розглянуто особливості організації обліку та оподаткування, проведення аудиту на малому підприємстві. Досліджено сучасний стан розвитку малого бізнесу в Україні та Чернігівській області, оцінено фінансово-економічні показники діяльності досліджуваного підприємства та розглянуто організацію синтетичного та аналітичного обліку на підприємстві. Розроблені рекомендації щодо вдосконалення організації обліку та підвищення ефективності діяльності підприємства, розраховано розмір оптимального замовлення та надано рекомендації щодо вдосконалення процедур аудиторської перевірки суб'єкта малого бізнесу. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо: оновлення вартісного критерію визнання основних засобів; розподілу методів нарахування амортизації залежно від виду основних засобів; обліку на особистих картках працівників спецодяг, що виданий у підзвіт; впровадження ресурсозберігаючих технологій шляхом модернізації застарілого обладнання; здійснення випуску нових конкурентоздатних, рентабельних видів продукції; впровадження управління дебіторською заборгованістю, зокрема шляхом оцінювання фінансового стану потенційних дебіторів, лімітування її суми, використання різних форм забезпечення повернення заборгованості; проведення ефективної маркетингової політики, через організацію системи лояльності до постійних клієнтів; оптимізації розмірів замовлення сировини та часу його поновлення.
Опис: Лисак, К. В. Організація обліку, аналіз та аудит на підприємствах малого бізнесу (на матеріалах ТОВ «Кондитерська фабрика «Десна») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 Облік і оподаткування / К. В. Лисак ; керівник роботи Клименко Т. В.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2019. – 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19527
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat-lisak-kv.pdfавтореферат239,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.