Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19528
Назва: Організація обліку та аналізу розрахунків з персоналом підприємства (на матеріалах ДП «Новгород-Сіверський райагролісгосп»)
Автори: Ліхошапка, О. М.
Ключові слова: розрахунки з персоналом
оплата праці
фонд оплати праці
облік
організація обліку
аналіз
стратегічний управлінський аналіз
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Досліджена економічна сутність та особливості організації обліку розрахунків з персоналом підприємства, охарактеризовані типові форми первинної облікової документації з обліку розрахунків з оплати праці, представлене інформаційно-правове забезпечення обліку розрахунків з персоналом підприємства в Україні. Розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку лісового господарства України, наводиться загальна характеристика та динаміка фінансовоекономічних показників діяльності ДП «Новгород-Сіверський райагролісгосп», оцінено організацію бухгалтерського обліку на підприємстві, у тому числі й щодо системи синтетичного та аналітичного обліку розрахунків з персоналом, проаналізовано стан розрахунків з працівниками підприємства та ефективності використання трудових ресурсів. Обґрунтовано сучасні проблеми організації обліку та аналізу розрахунків з персоналом підприємства, визначені основні шляхи їх вирішення, запропоновано заходи з вдосконалення організації обліку та системи внутрішнього контролю розрахунків з персоналом на ДП «НовгородСіверський райагролісгосп». За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо: уточнення аналітичного обліку розрахунків за виплатами працівникам за рахунок введення сукупності субрахунків до рахунку 66 «Розрахунки за виплатами працівникам»; групування витрат на винагороди працівникам, що ґрунтується не тільки на грошовій формі, а й на інших видах винагороди фінансового характеру в негрошовій або змішаній формі; впровадження моделі стратегічного управлінського аналізу в контексті довгострокового управління витратами на сукупні винагороди працівників; уточнення положень Наказу про облікову політику підприємства в частині доповнення розділами щодо відповідальності за організацію бухгалтерського обліку, зміни облікової політики, контролю за виконанням наказу; розробки оновлених посадових інструкцій для працівників бухгалтерії; введення у документообіг підприємства низки документів (журналу реєстрації виданих нарядів, облікового листу якості робіт) та ін.
Опис: Ліхошапка, О. М. Організація обліку та аналізу розрахунків з персоналом підприємства (на матеріалах ДП «Новгород-Сіверський райагролісгосп») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 Облік і оподаткування / О. М. Ліхошапка ; керівник роботи Волот О. І.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2019. – 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19528
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat-lihoshapka-o-m-1-doc.pdfавтореферат352,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.