Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19530
Назва: Організація обліку, аналіз та аудит собівартості сільськогосподарської продукції (на матеріалах СГВК «Блистівський»)
Автори: Полторацький, Ю. В.
Ключові слова: витрати
класифікація витрат
собівартість
рослинництво
тваринництво
аудит
організація обліку
ефективність
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Визначено, що витрати та собівартість є важливими економічними категоріями, які постійно знаходяться в полі зору вітчизняних та зарубіжних вчених – економістів. З’ясовано, які визначення є найбільш доцільними. Охарактеризовано основні фінансово – економічні показники досліджуваного підприємства та визначено позитивні та негативні тенденції в його діяльності. Проведено аналіз витрат та собівартості сільськогосподарської продукції та визначено, які галузі діяльності підприємства є найбільш прибутковими. Досліджено стан організації обліку в цілому та обліку витрат зокрема та визначено основні напрямки, які потребують удосконалення. Розроблено пропозиції щодо удосконалення організації обліку та підвищення ефективності господарської діяльності, основними з яких є: розробка наказу про облікову політику; виробництво і розробка нових видів продукції, яка за якістю відповідає міжнародним стандартам; з максимальною віддачею використовувати потенціал, що є у його розпорядженні ; грамотно будувати договірні відносини з постачальниками та покупцями та інші.
Опис: Полторацький, Ю. В. Організація обліку, аналіз та аудит собівартості сільськогосподарської продукції (на матеріалах СГВК «Блистівський») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 Облік і оподаткування / Ю. В. Полторацький ; керівник роботи Гливенко В. В.; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2019. – 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19530
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat-poltorackij.pdfавтореферат326,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.