Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19538
Назва: Організація обліку, аналізу та аудиту власного капіталу (на матеріалах КП «Чернігівводоканал»)
Інші назви: Organization of accounting, analysis and audit of equity (based on materials of KP" Chernihivvodokanal ")
Автори: Сащенко, К. М.
Ключові слова: капітал
власний капітал
облік
аналіз
аудит
фінансовий стан
організація обліку
ефективність
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою випускної кваліфікаційної роботи є дослідження теоретикометодичних, організаційних та практичних засад бухгалтерського обліку,аналізу та аудиту власного капіталу та розробка науково-методичних рекомендацій щодо їх вдосконалення. Завдання роботи: - дослідити економічну сутність та особливості обліку власного капіталу підприємств; - розглянути науково-методичні підходи до аналізу та аудиту власного капіталу підприємств; - систематизувати принципи та нормативно-правове забезпечення обліку та аудиту власного капіталу: вітчизняний та зарубіжний досвід; - оцінити організацію обліку та аудиту власного капіталу на досліджуваному підприємстві; - проаналізувати результативність політики управління власним капіталом на підприємстві; - визначити основні напрями удосконалення організації обліку та аудиту власного капіталу на досліджуваному підприємстві; - запропонувати концептуальні підходи до збереження власного капіталу підприємством. Пpeдмeтoм дoслiджeння є сукупність теоретичних, організаційнометодичних засад обліку, аналізу та аудиту формування й використання власного капіталу КП «Чернігівводоканал». Oб’єктoм дoслiджeння є процеси формування і зміни власного капіталу підприємств. За результатами дослідження сформовані висновки щодо економічної сутності власного капіталу, організації обліку, аналізу та аудиту власного капіталу. Одержані результати можуть бути використані для підвищення ефективності діяльності підприємства, організації обліку, аналізу та аудиту власного капіталу на КП «Чернігівводоканал».
Опис: Сащенко, К. М. Організація обліку, аналізу та аудиту власного капіталу (на матеріалах КП «Чернігівводоканал») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 Облік і оподаткування / К. М. Сащенко ; керівник роботи Шестаковська Т. Л ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2019. – 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19538
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat-sashchenko.pdfавтореферат436,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.