Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19549
Назва: Мито як фіскальний ресурс державного бюджету та інструмент фінансової політики (на матеріалах Чернігівської митниці ДФС)
Автори: Корх, М. Ю.
Ключові слова: мито
митниця
митний контроль
митні процедури
аналіз митних платежів
митна декларація
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Визначено, що для забезпечення економічного розвитку Україна має проводити ефективну зовнішньоекономічну політику. Саме тому основна увага Митниці повинна бути спрямована спрямована на покращення структури експорту та імпорту, що в свою чергу створює необхідні умови для залучення іноземних інвестицій. З’ясовано, що мито має значний вплив на формування конкурентоспроможної зовнішньої торгівлі України на світовому ринку та є одним із головних інструментів фінансової політики для наповнення Державного бюджету. Охарактеризовано фінансово-економічну діяльність досліджуваної установи та виявлено основні бюджетоформуючі товарні позиції, і зроблено висновки щодо місця та ролі окремих позицій в загальній частині надходжень по миту. Досліджено сучасний стан митної системи України та інноваційні технології, які вже застосовуються у роботі митної служби. Визначено заходи, що спрямовані на вдосконалення митної політики, а також на встановлення зовнішньоекономічних зв’язків з іншими країнами. Враховуючи результати дослідження та сучасний стан розвитку митної політики, запропоновано ввести спрощену методику оформлення митних декларацій, яка полягає у оформленні МД через центральну комп’ютеризовану базу.
Опис: Корх, М. Ю. Мито як фіскальний ресурс державного бюджету та інструмент фінансової політики (на матеріалах Чернігівської митниці ДФС) : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 Облік і оподаткування / М. Ю. Корх ; керівник роботи Гливенко В. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2019. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/19549
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat-korh-m-ju-.pdfавтореферат263,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.