Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/19593
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаврик, М. В.-
dc.date.accessioned2020-07-03T06:16:42Z-
dc.date.available2020-07-03T06:16:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/19593-
dc.descriptionГаврик, М. В. Використання фітоекстрактів у технології льодяникової карамелі : магістерська робота : 181 – Харчові технології / М. В. Гаврик ; керівник роботи Челябієва В. М. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2019. – 133 с.en_US
dc.description.abstractТрадиційною сировиною для виготування карамелі є цукор-пісок та патока, які вже втратили значну частину своїх мінеральних речовин та вітамінів в процесі їх виробництва. З метою створення продуктів харчування, збагачених необхідними для людини нутрієнтами, доцільно розробляти та впроваджувати у масове виробництво рецептури карамелі з додаванням фітоекстрактів та іншої рослинної сировини, що у свою чергу сприятиме підвищенню попиту споживачів на вітчизняні кондитерські вироби. Для проведення дослідження були застосовані евристичні (органолептичні) та вимірювальні (хімічні та фізико-хімічні методи аналізу). За результатами дослідження встановлено, що фітодобавка збагачує вироби природніми антиоксидантами, вітамінами, має бактерицидні властивості, не впливає на ведення і параметри технологічного процесу.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectльодяникова карамельen_US
dc.subjectяблучні кісточкиen_US
dc.subjectфітоекстрактen_US
dc.subjectвітаміниen_US
dc.titleВикористання фітоекстрактів у технології льодяникової карамеліen_US
dc.typeThesisen_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гаврик М.В.-магістр, МХТп-181-2019.pdf2,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.